Inhoudsopgave
aanbiedingen

Kringloopwinkels in Nederland en België

Kringloopwinkels in Nederland
[Drenthe][Flevoland][Friesland][Gelderland][Groningen][Limburg][Noord-Brabant][Noord-Holland][Overijssel][Utrecht][Zeeland][Zuid-Holland][Zondags geopend]
Kringwinkels in België
[Antwerpen][Belgisch Limburg][Brussel][Luik][Oost-Vlaanderen][Vlaams-Brabant][West-Vlaanderen]
kringloop

Overzicht van kringloopwinkels

Of je nu op zoek bent naar een kringloopwinkel in de buurt of een kringloop verder weg, er is altijd een winkel van je gading te vinden in de database op deze website. Het aantal kringloopwinkels groeit als kool. Kringloopwinkelen is een leuke bezigheid. Daarnaast kun je veel goederen net zo goed 2e hands kopen en kun je een hoop geld besparen door spullen die je nodig hebt, in de kringloop te kopen.
Ben je op zoek naar een voordelige tafel, stoel, bed of kast? Of naar een goedkope fiets, wasmachine, fornuis, kookplaat, radio of tv? Bezoek de kringloopwinkel. Veel mensen kopen er ook voordelig hun kleding en daar is niets mis mee. Kringloopwinkels zijn een uitkomst voor mensen met een krappe beurs. In de betere kringloopwinkel zijn de aangeboden artikelen gecheckt en dat is vooral bij elektrische apparaten en elektronische apparatuur belangrijk.Vooral voor kleding, denk bijvoorbeeld aan opgroeiende kinderen, is de kringloop een uitkomst voor veel mensen.

Daarnaast is de kringloop een goede leverancier van verlichting, boeken, glaswerk, bloempotten, vazen, hobbymateriaal, tuingereedschap en veel andere zaken. Behalve voor tweedehands goederen kun je in sommige winkels ook terecht voor een kop koffie, een kom soep of een broodje voor het sociale moment.

In het overzicht zijn alle ons bekende kringloopwinkels opgenomen met een website. Mocht je een winkel (met website) missen, dan vernemen wij dat graag.

Kringloopwinkel-Nogges
Gezellig winkelen doe je bij de kringloop
 
copyright © 2010 -
vindikhier.nl - all rights reserved